Когато бившата излиза с друг малко след раздялата

#Искам я обратно

Любослав Любенов | Качено на 21.2.2023
Изплашен мъж
1966
Pexels / Unsplash
Много хора се ужасяват от мисълта, че бившият им партньор излиза с нов човек, особено ако искат да си го върнат. Ситуацията може да бъде наистина неприятна. В тази статия ще ви обясня защо няма от какво да се притеснявате и че колкото по-малко го мислите, толкова по-добре.

Да кажем, че вашата половинка ви зарязва. Искате да си я върнете и естествено се опитвате да говорите с нея. Тя обаче не иска да си дадете шанс. И сега вашето човешко съзнание търси логика в опита си да разбере защо тя не иска да се върне, и естествено стига до прибързаното заключение - "Тя сигурно си има друг!"

В повечето случаи това заключение не съответства на реалността.

Но добре ...

Да допуснем, че тя наистина се вижда с друг. Всъщност има ли значение изобщо?

Да видим фактите - тя не иска да се върне при вас в момента - това дали има или няма друг, не е фактор за нейното решение.

Ежедневно общувам с клиенти, които са ужасени от мисълта, че бившия им партньор всеки момент ще тръгне с някой друг. Те постоянно наблюдават бившия си, особено ако раздялата е прясня. Следят всяка социална мрежа и наблюдават всичко, което лайква той, внимателно преглеждат и кой харесва неговите снимки. Наскоро имах 3 клиентки, при които в момента в който някоя друга жена хареса снимка на бившия им, вече изпадат в ужас. А няма никакъв смисъл.

Всъщност трябва да ви кажа, че ако малко след раздялата се появи нов човек в живота на бившия ни партньор, то този човек може дори да ни помогне да си го върнем.

И ще ви кажа защо, но първо спрете да гледате профилите на бившите си. Дори ги заглушете по възможност - да не ви излиза какво постват и премахнете всякакви неща - предмети, снимки и сувенири, които ви напомнят за тях.

Можем да спорим, че в повечето случаи ако бившата ви започне да излиза с друг мъж в рамките на месец след раздялата, то този мъж само ще ви помогне да си я върнете, но не му го казвайте, той сам ще се прецака.

Как се случва всичко?

След като някой ни зареже и ние си тръгнем от този човек (защото отказваме да бъдем само приятел с него), този човек също започва да страда. В този момент той може и да не е привлечен към нас, но има дълбока емоционална връзка с нас. Така че когато го лишим от присъствието си, той страда и чувства липсата ни.

Това е идеалният момент някой ухажор да се възползва от страданието й, и да се опита да утеши бившата ни половинка, вярвайки, че ще получи шанс. Горкият, той не знае, че тя само ще го използва за да се почувства по-добре.

Разбирате ли? Ухажорът вярва, че получава златен шанс да свали бившата ни, но този шанс е илюзия. Тя му позволява да бъде там, само колкото да получава внимание от някого, защото нас ни няма. Този мъж, за жалост не осъзнава това и ще инвестира чувствата си. Ще започне да дава за нея, да ходи подире й, да я утешава и какво става когато мъж инвестира повече чувства в жена, отколкото тя в него - връзката се разпада - в книгата ми ще разберете защо. И дори и да е обратното - ако вашия бивш е мъж и някоя обожателка се опита да го спечели, шансът да оплеска нещата отново е огромен, защото тя ще му даде секс а той не е влюбен още, и съответно за какво му е да я иска за партньорка, при положение, че вече получава всичките хубави неща, без ангажименти. Накрая той няма да я иска.

И се получава така, че този човек който се опитва да сваля бившата ни, не само че не може да бъде с нея а и само ще я тласне обратно към нас, защото тя като го види горкият как я желае и е безсилен, ами тя ще се сети за този, който е можел да се справи с нея - вие.

Да, последно време може и да сте изгубили контрол и да сте я молили да се върне, но в крайна сметка сте имали волята да си тръгнете от живота й и това ще компенсира нанесените щети. Сега тя отново ще ви вижда като достойни.

Ако засечем бившата с друг?

Ако я засечете някъде с друг, запазете спокойствие. Усмихнете се, махнете й с ръка, не е нужно да отивате при тях. А ако обстановката е благоприятна, можете да се запознаете с новия й партньор. Здрависайте се и шеговито кажете - "Внимавай с тая, опасна е" - и това е. Няма място за кофти емоции.

Не го мисли толкова

Ето още една причина защо другия ще се провали. Причината е много проста. Тъй като в този момент, бившата половинка се бори с емоционален товар от нашата липса, тя е по-слаба в този момент. И затова тя не ги подбира мъжете, и съответно този, който ще се "бръкне" (така да го наречем), няма да бъде достоен за нея. Той реално няма да е по-добър от нас. При нормални обстоятелства тя изобщо няма да му позволи да я приближи, и в момента в който тя отново се почувства добре и вече няма нужда някой да утешава, ще погледне нещата реално и ще осъзнае, че тя всъщност не харесва новия си партньор.

Затова вместо да изпадате в ужас, че някой "щял да ви я открадне", просто запазете спокойствие и оставете взаимоотношенията им сами да се разпаднат.

Наблюдавам го постоянно ...

И докато чакате, излезте и се забавлявайте. Не забравяйте, че връзка не се създава веднага след приключване на предишна. Да се срещне истински партньор отнема време. Така че не се притеснявайте от "другия" той не само че ви помага да си я върнете, а и я държи заета, и така дори и по случайност да се появи някои достоен за нея, тя е заета, нали? И докато онзи я държа заета, вие получавате ценно време за да работите над себе си, да излезете от дупката, в която се намирате и да живеете пълноценно и щастливо. Защото ако има нещо, което привлича бившите ни обратно към нас, това е когато сме по-щастливи без тях.

За автора:
Сексуално привличане, книга

Сексуално Привличане

Изкуството да откраднеш сърцето ѝ завинаги

Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.
Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.

калкулатор за привлекателност

Колко си привлекателен?

Вече можеш да изчислиш своята привлекателност

Сексуално привличане, книга

Сексуално Привличане

Изкуството да откраднеш сърцето ѝ завинаги

Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.
Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.

Колко си привлекателен?

Вече можеш да изчислиш своята привлекателност

калкулатор за привлекателност