Как да я накарам да ме иска отново ако не ме уважава

#Искам я обратно

Любослав Любенов | Качено на 02.1.2022
жена отблъсква мъжа защото не желае да общува с него
2945
Pexels / Unsplash
Да бъдеш във връзка с жена, която не те желае и уважава може да бъде наистина болезнено. Тя далеч няма да е милото и добро момиче, в което си се влюбил. Липсата на уважение ще накара жената да те тества и ако не се справиш - ще я отблъснеш до момент, в който тя повече да не иска да има нищо общо с теб.

Много хора биха посъветвали мъжа просто да говори с жената за разрешаване на такъв проблем. Комуникацията може да помогне в много ситуации, но ще бъде загуба на време ако жената не уважава мъжа. В най-добрия случай тя ще се насили да се държи като "влюбена" в рамките на 2-3 дни, защото вижда, че наранява мъжа, но това бързо ще отмине и след това ситуацията ще се влоши, защото самата тя не изпитва любов и уважение към него. За разрешаване на проблем с уважението и ниското сексуално привличане е време да излезем от зоната си на комфорт и да играем "мръсно".

Това позволява да обърнем ситуацията в своя полза, като накараме партньорката си да вярва, че тя губи нас, а не ние - нея, и може да бъде постигнато с няколко прости правила:

1. Кажи й, че ти липсва да си сингъл, и че не си сигурен дали искаш да бъдеш във връзка в момента.Та има ли по-добър начин да й привлечеш вниманието? Представи си я - тя се е облегнала назад и се чуди защо изобщо е с теб. Когато й кажеш това, тя ще се стресне - "Какво?? Нали аз бях важната тук? А сега той иска да си тръгне от мен?" Страхът й ще се намеси, егото й ще се намеси. Човек би направил два пъти повече за да не изгуби нещо в сравнение с това, което би направил за да спечели нещо. Сега вниманието й ще бъде насочено към теб.

2. Открито заглеждай други жени и споделяй с нея за колко привлекателни ги намираш. Ама Любо, аз съм добро момче и не искам да си "играя" с нея - "Я млъквай". Жените си играят с нас откакто съществува човечеството. Аз просто ти давам нужните средства за да изравниш играта. Заглеждайки други жени, я сигнализираш , че може би търсиш някого с когото да я замениш. А жените не обичат да бъдат заменяни и ще направят МНОГО за да го предотвратят.

3. Игнорирай обажданията и съобщенията й в продължение на дни, принуждавайки я да дойде при теб, когато паниката я погълне. Правил съм го. Мое гадже, което беше изгубило интерес, изведнъж рязко започна да ме причаква след часовете ми в университета защото почувства, че моето внимание вече не беше насочено към нея. На жена не трябва да се дава това, което иска а това, от което се нуждае. А тя има нужда от сексуално привличане за да бъде с теб.

4. Публикувай снимки с други жени около теб.Тук е важно да уточня, че не трябва да се снимаш с жени, с идеята да я караш да ревнува, защото така ще я обидиш. Една-две групови снимки с твои приятели като с вас има и други жени, ще е напълно достатъчно да събудят ревността й. Така я сигнализираш, че имаш опции. Тя ще се запита дали някое от тези момичета е флиртувало с теб. Ако започне да те разпитва - колкото по-малко кажеш, толкова по-добре. Остави несигурността да си свърши работата.

5. Започни да тренираш. Носи нови дрехи и използвай хубави парфюми. Тя веднага ще забележи тези промени в теб и ще започне да се съмнява дали не излизаш с друга. Често когато приключим с един човек изпитваме нужда да подобрим себе си за да можем да привлечем следващия. Вкарай ново хоби в живота си, запоснай се с нови хора и излизай с тях.
За тези от вас, които искате да разберете повече, горещо ви препоръчвам да прочетете книгата ми тук. В нея ще разберете всичко нужно за това как функционират връзките и всички методи, стратегии и начини за възстановяването им.

За автора:
Сексуално привличане, книга

Сексуално Привличане

Изкуството да откраднеш сърцето ѝ завинаги

Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.
Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.

калкулатор за привлекателност

Колко си привлекателен?

Вече можеш да изчислиш своята привлекателност

Сексуално привличане, книга

Сексуално Привличане

Изкуството да откраднеш сърцето ѝ завинаги

Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.
Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.

Колко си привлекателен?

Вече можеш да изчислиш своята привлекателност

калкулатор за привлекателност