5 Неща Които да Направиш за да си Върнеш Бившата

#Искам я обратно

Любослав Любенов | Качено на 16.9.2022
мъж и жена се целуват
3450
Pexels / Unsplash
Без значение колко е напрегнато положението с бившата, винаги има начин да си я върнеш обратно! Ако четеш това и искаш да привлечеш бившата си партньорка, се фокусирай над следващите параграфи. Ще обясня някои от най-важните точки за възстановяване на връзки.

1. Не ревнувай и не й дръж сметка

Ревността разкрива вътрешна несигурност и е най-големият убиец на привличането. Ако си ревнив, трябва да се пребориш с желанието да разкриеш тази емоция пред бившата. Да я обвиняваш и да я караш да се чувства виновна за това, че те е зарязала, само ще я убеди, че е взела правилно решение.

2. Дай й простраство

Да, изглежда противопоказно, но да я оставиш сама е най-доброто, което можеш да направиш за да си я върнеш в живота. Но трябва да го направиш по специфичен начин, защото ако започнеш да я игнорираш, само ше я отблъснеш. Вместо това комуникирай на подсъзнателно ниво и направи така, че да изглежда, че в момента наистина не желаеш да говориш с нея. Има много чудесни начини да създадеш достатъчно пространство, за да възстановиш връзката.

3. Възстанови се емоционално

Ако си наранен защото си бил зарязан, повярвай ми - няма нищо, което можеш да кажеш за да я убедиш да се върне. Колкото повече насилваш нещата, толкова повече ще изгубиш контрол и ще я накараш да бяга все по-далеч. Възстановяването на връзката е процес, който започва от теб. Това означава, че трябва да спреш да хленчиш и да стабилизираш живота си. Започни отново да излизаш с приятели. Направи каквото е нужно, за да преодолееш раздялата, това е първата стъпка към рестартирането на връзката.

4. Излизай с други жени

Да излизаш с други жени е най-ефективния начин да си върнеш бившата. Знам, че в момента да не ти е до други, но не можем да оспорим ефективността от такива срещи. Когато бившата разбере, ще се изпълни с ревност, и ще те поиска обратно. Не забравяй, че хората правим два пъти повече за да не изгубим нещо, отколкото за да спечелим нещо. Веднъж когато изревнува, ще е много лесно да я съблазниш, без тя изобщо да разбира, че това е основната ти цел.

5. Съблазни я!

След като си изпълнил 4-те стъпки горе, е време да положиш основите на любовта и да я накараш да се влюби. Това означава да излизате на срещи и плавно да рестартирате връзката си. Ако успееш да я вкараш в леглото - поздравления, връзката е почти възстановена.

За автора:
Книги

Книги

Създай мечтаната връзка


Каква е моята травма?

Попълни теста за да разбереш

тест за детска травма