100x100

Любослав Любенов

Дейтинг коуч и сексолог

Собственик и автор на privlekatelen.com
Здравейте, казвам се Любослав Любенов и помагам хората да подобрят себе си в сферата на дейтинга и любовта.

Докато някои ме наричат "дейтинг коуч", а други "стратег за възстановяване на връзки", аз виждам себе си като сексолог, страстно изследващ и изучаващ приложенията на сексуалното привличане в междуполовите взаимоотношения.Какво правя?

Имам честта да работя с чудесни мъже и жени, желаещи да привлекат/спечелят/възвърнат любовта на обекта на своя интерес, било то бивш, текущ или бъдещ партньор. Работя предимно с мъже, макар жените също да проявяват интерес към работата ми. За момента консултирам сам клиент, в бъдеще смятам да работя и с двойки.

Как започна всичко?

Като тийнейджър бях адски срамежлив и без самочувствие. Чувствах се безсилен и слаб пред събеседниците си, не разполагах с вътрешно чувство за стойност, нито с добра лична самооценка.

През студентските си години имах честта да се сблъскам със сериозни проблеми в любовната сфера. Грешките, които допуснах ме мотивираха да започна да чета книги с идеята да подобря себе си. По-късно животът ме подтикна към медицински университет, където изучавам сексология. Четох, гледах, изучавах, действах и с времето постигнах чудесни резултати. В даден момент започнах да забелязвам грешките на околните. Приятели, познати, колеги, всички постоянно допускаха грешки в любовта, ту на някой женски тест, ту под влиянието на външни източници. Резултатът беше неприятен - раздяла, отрязване, отхвърляне - все неща, които с леки насоки са могли да бъдат избегнати. Тогава видях възможността да помагам на мъжете (напоследък и на жените) да постигнат желаното, било то - да възстановят връзка или спечелят нечие сърце.

Осъзнах че средностатистическата информираност в сферата на междуполовите взаимоотношения е изключително ниска. В резултат от това много хора губят напълно функционални и пълноценни връзки просто от незнание, липса на подход и неумение да действат по правилния начин. Статистически днес тези явления са в най-високата си точка в историята на човечеството. Тук идва и моята роля.

Моят принос

Всеки заслужава любов! Любовта е неизменна част от един щастлив и пълноценен живот. Реших да споделя наученото през годините с тези, които са готови да чуят. За целта:

• Започнах да давам консултации.
• Отворих свой собствен YouTube канал "Привлекателен", чрез който да направя информацията достъпна за всички, за да могат и други да се радват на един по-добър живот. Ще се радвам да те видя там!
• Написах първата си книга за мъже за изграждане на стойност на сексуалния пазар, правилно комуникиране с жените и повишаване на успеха в любовта - "Сексуално Привличане". Благодарен съм за доверието на мнозина, които се довериха на мен и на книгата ми и постигнаха успех.