Как да си върнем бившия партньор чрез техниката Радиомълчание

#Искам я обратно

Любослав Любенов | Качено на 18.7.2022
жена гледа телефона си
3795
Pexels / Unsplash

След раздяла често се чувстваме безсилни. Бившият партньор, който е съществен аспект от живота ни, внезапно ни бива отнет без нашето съгласие. Това чувство за нужда и зависимост може бързо да се превърне в отчаяние и нерядко ни кара да търсим контакт с този човек.

Повечето хора се надяват, че контактът с бившия им може да им помогне да го вразумят и да го убедят да промени решението си за да се съберат отново. За жалост не си дават сметка, че тази тяхна заявка идва от позицията на "нуждаещ се" и само ще убеди бившия, че е взел правилно решение, като си е тръгнал. Едно от най-трудните неща след раздяла винаги ще си остане - да имаме волята да не контактуваме с бившия си. Справянето с желанието да го потърсим, може да бъде наистина предизвикателен процес и често е много труден за преодоляване.

В тази статия ще ви запозная с техниката "Радиомълчание" и ползите й, които ви дават възможност да си върнете контрола над живота и чувствата си, за да си върнете бившия партньор за постоянно.

Какво е Радиомълчание?

Техниката Радиомълчание или периодът без контакт, е на практика временно прекъсване на контакт, с цел самолечение, израстване и преодоляване на раздялата, което ни помага да се оттърсим от негативното и рязко да придобием привлекателни свойства, с които да привлечем бившия партньор. Успешното прилагане на техниката има голям шанс за подновяване на връзката.

Хората често разбират погрешно този метод и се чувстват така, сякаш се налага да игнорират бившия си. Това е много далеч от истината, тъй като по този начин, поставят бившия във фокусната точка на действието. Това не само e грешен подход, но e и противопоказен на идеята за рестартиране на връзката.

Техниката първоначално е разработена, за да настрои ума като елиминира излишния шум, помагайки на хората да се съсредоточат върху себе си. Така си дават възможност да се излекуват, да научат ценните уроци от раздялата и в крайна сметка да възвърнат чувството си за пълноценност. Когато се изпълнява правилно, радиомълчанието е процес на центрирана изолация, пригодена специално за вас, след като партньорът ви е скъсал с вас.

В този период, умът ви ще ви прави номера и постоянно ще ви напомня, че сте загубили партньора си. Докато сте фокусирани върху него и това да си го върнете, не можете да се съсредоточите върху себе си и да направите необходимите промени, за да бъдете отново привлекателни за този човек.

Необходимо е да се поставите в среда, в която можете бавно да приемете ситуацията и да започнете да мислите и да се фокусирате върху елементи, които ви помагат да преминете към положително състояние на ума и в крайна сметка да бъдете в мир със себе си.

Как да приложа техниката за да си върна партньора?

Едва когато наистина сте успели да пренасочите фокуса си към себе си и вашето лично развитие и благополучие, трябва да установите отново контакт с бившия партньор. Тогава вие отново ще бъдете привлекателни в техните очи и така ще бъдете в позиция, в която можете да го спечелите обратно.

Първо и преди всичко трябва да се чувствате комфортно в кожата си и в хармония със себе си, за да бъдете привлекателни за другите, включително за този, когото обичате. Това не е нещо, което можем да фалшифицираме, преструвайки се на щастливи и убеждавайки бившия, че сме продължили напред. Трябва наистина да сме се откъснали от него, преди да си дадем възможност да го привлечем отново.

Лесно забравяме, че думите са малка част от общуването. Езикът на тялото, енергията ни и цялостното ни състояние комуникират с партньора на подсъзнателно ниво. След успешен период на радиомълчание вие ​​отново ще бъдете в мир със себе си, по-уверени и привлекателни и на свой ред по-съблазнителни и секси. Тази новооткрита увереност и положително състояние на ума ще предизвикат дълбокото желание бившият ви отново да ви направи свой.

Имайте предвид, че вашият бивш ще види през потенциалната лъжа или "маска". Ето защо е изключително важно да не бързате през периода на радиомълчание. Наложеният от вас, график може да варира в зависимост от спецификата на връзката, раздялата и цялостното ви душевно състояние. Около 21 дни е строгата минимална необходима времева рамка за промяна на баланса на силите.

Раздялата води до промяна в баланса на тези сили, в полза на зарязващият. Когато някой прекрати връзката с нас, той често го прави без нашето съгласие. Така ни кара да се чувстваме, сякаш ние сме "по-ниско" него, и така накърненото ни его ни кара да възстановим връзката, защото ако не го направим, никога няма да се чувстваме достатъчно добри. Това разбира се, е чиста илюзия на егото. (Така се създава впечатление, че сме още по-привлечени към бившия, но това привличане е илюзия, породена от чувството ни за загуба на собственост.)

Затова твърде бързото приближаване към другия само ще навреди, тъй като ще протегнем ръка към него от позиция на слабост. При такива обстоятелства времето работи в наша полза и служи за балансиране на силите.

Мога ли да приложа радиомълчание в моя случай?

След раздяла някои се отчайват и вярват, че е твърде късно да се намери решение. Така губят ценно време, което може да е ключа към възстановяване на връзката. Вместо да се одръпнат и да оставят бившия на мира, те продължават да ощетяват взаимоотношенията, докато не оставят избор на другия човек освен да ги блокира.

Други са твърде несигурни да пуснат бившия си, защото се страхуват, че емоционалното отдалечаване само ще го отчужди от тях и запазват близко приятелство с него, което изобщо няма да помогне.

Истината е, че успешното радиомълчание може да се приложи към всякакви видове раздяла за постигане на широк спектър от цели. Независимо дали целите да си върнете партньора или да обърнете нова страница в живота си, радиомълчанието гарантира добър преход и към двете цели, а с прилагането му ще спечелите уважение в очите на бившия си, отваряйки възможност за рестартиране на връзката в бъдеще.

Ако целта ви е да си върнете бившия, можете да използвате подхода за да преоткриете себе си и да направите необходимите промени в живота си, които ще ви дадат импулс да започнете наново с него. Във всеки случай ключът към успеха ще бъде поставянето на ясни цели, дисциплина и създаването на положителна атмосфера.

Много аспекти, уникални за ситуацията ви, ще окажат важно влияние както върху прилагането на радиомълчанието, така и за периода на подновяване на контакт.

Подобно на начина, по който се изправяме пред различни предизвикателства в живота си, като тренировки, изучаване на нов език или промяна на хранителните ни навици, можете да се възползвате от професионална помощ по време на този преходен период. Общуването със сексолог или коуч, четене на книги за личностно развитие, професионални четива и статии, могат да бъдат от голяма полза за да изиграете картите си така, че да постигнете желаното. Работата с професионалист също позволява създаване на специално пригодено радиомълчание за вас и вашата връзка, което е една от основните цели на консултациите ми.

Ако имате нужда от помощ, не се притеснявайте да се свържете с мен. Ще се радвам да обсъдим вашия случай на онлайн консултация. Освен сексолог, съм и автор на книга, обясняваща точно такъв тип проблематика. Повече информация за услугите ми тук.

За автора:
Сексуално привличане, книга

Сексуално Привличане

Изкуството да откраднеш сърцето ѝ завинаги

Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.
Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.

Колко си привлекателен?

Вече можеш да изчислиш своята привлекателност

калкулатор за привлекателност