От раздяла до леглото с Безконтактност

#Искам я обратно

Любослав Любенов | Качено на 08.6.2023
Мъж и жена в легло, платена статия за връщане на партньор
1307
Pexels / Unsplash
По време на раздяла, ощетеният винаги е този, който желае да запази връзката, освен ако раздялата е по взаимно съгласие.

Работата е там, че в почти всички случаи на раздяла, тя се случва само по желание на единия партньор, което означава, че тя настъпва принудително за другия, без неговият глас да бъде чут или уважен.

Фактът, че четете тази статия, показва, че навярно зарязаният сте вие. Ако е така, продължете да четете.

Раздялата бележи началото на болезнен етап от живота ни и е важно внимателно да обмислим следващите си стъпки, ако желаем да преминем по възможно най-безболезнения път и да опитаме да възстановим връзката с бившия си партньор.

В такъв момент се сблъскваме с най-големите си страхове. Възможно е да се чувстваме предадени, отхвърлени, изоставени, или да изпитваме дълбоко чувство на несправедливост, особено ако сме дали много за този човек, а той ни награждава като ни зарязва.

Независимо колко силни са емоциите, трябва да запазвим спокойствие и да действаме рационално, иначе рискуваме да отблъснем доскорошния си партньор още повече.

Ще бъда честен: Повечето хора не успяват да си върнат партньора, без да получат помощ или менторство в сферата. Това е така, защото въпреки, че сферата на взаимоотношенията е основен аспект от живота ни, тя безмилостно бива подминавана в училище.

Но за добро или лошо, аз съм единственият български сексолог, посветил живота си на изкуството на възстановяването на връзките и нямам търпение да споделя опита си с вас, за да ви помогна.

Време е да ви запозная с метода Безконтактност.

Безконтактността е един от най-ефективните начини (стратегии) да си върнем бивш партньор, да преодолеем кофти раздяла или да премахнем токсичен човек от живота си (независимо дали говорим за партньор или обикновен приятел).

За съжаление има много неяснота около стратегията в интернет пространството. Затова гарантирам, че тази статия е най-добрият български източник на информация по темата.

И така...

В тази платена статия ще обясня Безконтактността и ще разберем как да я използваме за да въвлечем бивш партньор в нова връзка. Имайте предвид, че стратегията важи еднакво и за двата пола, и когато използвам думата "бивш" - имам предвид нашия бивш партньор или партньорка.

Какво е Безконтактност?

Правилото за безконтактност се определя като период от време, през който не контактуваме с бившия си партньор, така че да преодолеем емоционалната си зависимост към него и да възстановим връзката.

Ако е изпълнено правилно, това правило ви помага да се излекувате от раздялата, да спрете да се паникьосвате и да израстнете като личност. Това ви прави много привлекателни в очите на бившия партньор и ще ви извади от ситуация, в която той ви приема за даденост.

Ако искате да си върнете бившия, можете да използвате безконткатността за да запазите мълчание, докато почувствате, че сте уверени и готови отново да започнете да общувате с бившия си партньор. Пък ако желаете тотално да продължите напред (или да отрежете токсичен човек от живота си), тогава просто продължете безконтактността за постоянно.

Част 1: Как да използваме Безконтактност за да си върнем бивш партньор

Ако четете тази статия за да си върнете бивше гадже или приятелка, трябва временно да спрете да комуникирате с този човек, за да си помогнете в борбата за придобиване на емоционална независимост и да се излекувате от раздялата.

ЗАЩО ДА НЕ ОБЩУВАМE С БИВШИЯ ?

Изследователката Хелън Фишър и нейните колеги са открили чрез MRI мозъчно скениране, че отхвърлянето от партньора (или самата раздяла) поставят мозъка в състояние на зависимост, наподобяващо на наркозависим.

Получава се така, че се обсебваме от бившия партньор и не можем да спрем да мислим за него. В такъв момент прекратяването на контакта

Закупи статията за да продължиш

Четивото е дълго 40 мин.
1. Влез в профила си
Вече имаш профил?
2. Плати с карта

Статията завинаги ще бъде налична във вашия профил.
}

За автора:
Сексуално привличане, книга

Сексуално Привличане

Изкуството да откраднеш сърцето ѝ завинаги

Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.
Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.

калкулатор за привлекателност

Колко си привлекателен?

Вече можеш да изчислиш своята привлекателност

Сексуално привличане, книга

Сексуално Привличане

Изкуството да откраднеш сърцето ѝ завинаги

Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.
Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.

Колко си привлекателен?

Вече можеш да изчислиш своята привлекателност

калкулатор за привлекателност