Политика за поверителност

Защитата на личните Ви данни е особено важна за мен. Като разработчик на сайта, гарантирам, че Вашата информация е защитена.

Вашата информация се обработва въз основа на приложимото законодателство, конкретно Общия регламент 2016/670 (по-известен като GDPR ), Закона за защита на лични данни ( ЗЗЛД ) и Закона за електронната търговия ( ЗЕТ ).

Съхраняване на Вашите данни

Има само три случая, в които се съхраняват Ваши данни в нашата база данни:
  1. При поръчка на книга - тук данните (имена, телефон, адрес за доставка, имейл) се ползват във връзка с доставката и при информирането ви (чрез имейл), че поръчката ви е приета. Данните се предават на избрания куриер при изпращане на пратката, като Вие давате съгласието си още при самото поръчване.
  2. При регистрация - в базата данни се пази единствено имейл и хеширана парола.
  3. При вход с Google - в базата данни се пази единствено имейл адреса на Google акаунта Ви.

Вашите данни не се споделят с трети лица, без Вашето изрично съгласие!

При онлайн плащане за отключване на аудио книга, данните за плащането НЕ се пазят при в уебсайта, а при доставчика на услугата за онлайн плащане - myPos.

Вашите права

Имате право на достъп до Вашите данни, които обработваме, както и право на коригиране, изтриване (право „да бъдете забравени“), ограничаване на обработката, преносимост на данни, оттегляне на съгласието и възражение.
Ако смятате, че нашето обработване на Вашите данни нарушава разпоредбите за защита на лични данни или ако смятате, че правата Ви според тези разпоредби са били нарушени по някакъв начин, можете да се обърнете към компетентния административен орган. В България това е Комисията за защита на лични данни.

Проверка и изтриване на данни

За връзка използвайте фейсбук или инстаграм. Линковете са долу, в края на страницата. Бърз достъп до месинджър през иконката в долната част на екрана Ви.