Несправедлив ли е животът или се издъних сам?

Несправедлив ли е животът или се издъних сам?

Заявка за анализ на случай

Опишете ситуацията с обекта на вашия интерес и изпратете скрийншоти за анализ на чат, ако има такива. Заявките се разглеждат пред аудиторията на канала, като всички имена и чувствителна информация бива променена или замъглена за да се запази анонимност.
Разработих тези заявки най-вече с цел забавление. Те не могат да заменят работата ми като консултант, нито могат да се съревновават с обученията и книгата ми. Моля ако имате нужда от помощ, свържете се с мен за да уговорим час за консултация.

Моят случай:

Моят случай:

Моят пол:


Възраст:
Категория:Опишете кратък вариант на ситуацията (1-2 параграфа):

Та, кажи ми шефе... несправедлив ли е животът, или се издъних сам?

Опишете цялата ситуация подробно:
Скрийншоти от чат:

Прикачете скрийншоти от чат. Всякаква чувствителна информация в тях ще бъде замъглена за да се гарантира анонимност - имена, профилни снимки, адреси и тн. Препоръчително е да са в хронологичен ред. Наличието на скрийншоти драстично увеличава шанса заявката да бъде приета.

Съгласен съм предоставената информация да се разгледа пред аудиторията на YouTube канала за да послужи за помощ на други. Също знам, че заявката ми може да не бъде приета, ако е счетена за недостатъчно атрактивна за поставяне пред аудиторията. А дори и да бъде приета, знам, че може да отнеме време докато бъде разгледана в клип. Разбирам, че тези заявки се правят предимно с цел забавление и знам, че ако желая истинска помощ e редно да си запиша час за консултация.