Как да си върнем бивша с която имаме дете (5 принципи)

#Искам я обратно

Любослав Любенов | Качено на 05.2.2022
майка и баща играят с детето си
1707
Pexels / Unsplash
Раздялата е достатъчно неприятна и без наличие на деца, но случи ли се майката на децата ни да ни зареже, това бележи края не само на връзката, но и на едно семейство. За щастие, наличието на дете отваря редица възможности за възстановяване на това семейство, и най-вече на връзката с бившата партньорка. Възможно е раздялата все още да не е окончателна, може бившата ви да е отишла временно при родителите си с децата или пък да ги e оставила на вас. Може да сте се разделили наскоро, а може и да сте разделени от години. Представям ви 5 принципи за привличане на бивша, с която имате дете:

Принципи:

1. Измести фокуса си от майката към детето

И двамата с майката желаете най-доброто за детето, нали? И двамата имате обща цел - да му осигурите нужното за да израстне здраво и щастливо и да не се лишава от нищо, това ви обединява.

Проблемът е, че повечето мъже в такава ситуация, се фокусират ексклузивно над майката. В борбата си да я спечелят обратно, мъжете често не осъзнават, че влизат в ролята на нуждаещ се. Тяхната отчаяност си проличава от километри и майката подсъзнателно усеща как нейната липса, причинява болка на мъжа. Неговите опити да възстанови връзката ще бъдат неуспешни защото той разкрива своята емоционална зависимост към нея и този факт само ще я отдалечи от него.

В такъв момент тя чувства мъжа като по-нисш от нея. Все пак той я преследва, което валидира високия й статус. Така мъжете сами саботираме шансовете си. Важно е да разберем, че жена не може да се чувства привлечена към мъж, когото не приема поне за равнопоставен. За да обърнем нещата в своя полза, трябва да отменим фокуса си от бившата и ще се фокусираме над детето и това как да бъдем най-добрия баща, който сме способни. Чрез нашия интерес да допринесем за живота на детето, ние всъщност индиректно изпращаме любов към майката, но тази любов вече не е отчаяна, а доста зряла. Това ще привлече майката, и в очите й ще се превърнем от "отчаяния татко, когото зарязах" в "готиния, секси баща, когото съжалявам че напуснах".

2. Не си длъжен да доказваш нищо и не трябва да бъдеш емоционално зависим от майката.

Съветвам ви да се одръпнете, давайки максимална свобода на майката. Тя е свободен човек и има право да следва мечтите си. Това отдръпване също така ви дава възможност да подобрите себе си, да излизате с други, да се запознавате и забавлявате, като междувременно се намесва и мистерията като фактор. Бившата не трябва да разполага с никаква информация за личния ви живот.
Все пак не се нуждаете от нейната валидация и съгласие за каквото и да е било, отвъд нещата свързани с детето ви. Този недостиг на информация, в комбинация с някоя друга готина снимка от пътуване (във фейсбук примерно), ще изостри вниманието й към вас. В същото време това не трябва да повлиява над връзката ви с детето. Отдръпвате се само от майката, без това да засегя детето. Как?

Планирайте срещите предварително - "в събота ще взимам детето от толкова до толкова". Фиксирайте някакви часове (доколкото е възможно) за да не се налага всеки път да говорите с нея - "да мина ли днес, ами може би в толкова часа, ама в събота или неделя да го взема?" - такива разговори спокойно могат да отпаднат ако се следва един прост график, който сте фиксирали с майката.

3. Когато ще се срещнеш с нея

Възползвайте се да изглеждате максимално добре когато ще срещнете майката. Промените стила си - нови дрехи, различна брада, прическа, парфюми. Това ще ви освежи и подмлади. Не се съмнявайте, тя определено ще забележи тези промени. Когато видим някого да променя визията и усещането за себе си, това в повечето случаи означава, че той прелиства страница от живота си и в много от случаите е започнал да излиза с някой друг. Това ще създаде известна паника у майката, тъй като жените трудно понасят мисълта да бъдат заменени. Разбира се, не е нуждо да излизате с друга, изглеждайте добре заради себе си, а майката нека сама да си създаде филмите. Много е важно когато я срещнете, като ще взимате детето или покрай нещо друго, да бъдете позитивни и шеговити. Това, че се отдръпвате от майката и че я лишавате от информираност за личния си живот(което е ваше право), не означава, че трябва да се държите отмъстително към нея. Когато консултирам мъже за изготвяне на стратегия за да привлекат своя бивша, ги съветвам да създадат впечатление, че продължават напред. Забелязвам обаче, че някои от тях го правят по много груб начин -до такава степен, че се опитват да снижат жената, да я стъпчат за да изпъкнат и да й покажат колко е назначителна. Това може да помогне само в частични ситуации по време на връзка, когато жената терминално е изгубила уважение към мъжа, но не й в нашия случай. Винаги бъдете позитивни, забавни и шеговити към майката за да я привлечете. Децата също могат да бъдат използвани като оръжие срещу другия родител и е много грозно когато това се случва. Когато говорите на децата за майка им, винаги го правете по позитивен начин. "Майка ти така е решила, така е направила, уважавам я. Тя е голям човек".

4. Работи повече над себе си.

Драги мъже, замислете се как би изглеждал животът ви, ако бяхте най-добрата си версия. Да си го представим - какво щяхте да работите, щяхте ли да живеете на същото място, какви хобита и приятели щяхте да имате, щяхте ли да пътувате повече, да ходите на къмпинг, сърф, какви умения щахте да имате? И сега сравнете това, което си представихте с вашия живот - близо ли сте до най-добрата си версия или сте на светлинни години? Ако бяхте най-добрата си версия, партньорката ви изобщо нямаше да ви зареже. Една от основните причини за раздяла е, че самите вие не сте истински щастливи и удовлетворени от живота. И то като вие не сте щастливи със себе си, как някой друг ще е щастлив с вас? Не мързелувайте пред телевизора. Всеки ден правете по една малка стъпка към разгръщането на вашия потенциал за да се превърнете в най-добрата си версия. Нищо не е по-привлекателно от собственото щастие и пълноценната вътрешна самооценка.

5. Поправи причините за раздялата

Тя какво ви каза, когато ви заряза? Имало е някаква причина да си тръгне. Понякога дават някакъв индиректен повод да ни зарежат - ти си такъв, ти си онакъв, преди две години забрави името на котката ми - това са някакви поводи, те не ни интересуват. На нас ни трябват причините. Ясно е, че инстинската причина е че вече не чувства любов към нас, но понякога зад тази причина се крие някакво конкретно действие, така че трябва да се постараете да поправите тези причините. Значи ако тя каже - "ти си пияница, ти си алколохик, не мога повече така, колко пъти ми обеща, че ще спреш " - ами това определено е причина тя да си тръгне, и трябва да бъде поправена ако искате тази жена да се върне при вас.

Ами ако аз съм я зарязал?

Ако сте гледали клипа ми за 7-те принципи за възстановяване на връзка, тук работи същото. Ако ние сме я зарязали, е редно да я поканим на среща и да поговорим с нея за да възстановим връзката. Магическите думи са - "бях голям глупак, искам да опитаме отново..." .

За автора:
Сексуално привличане, книга

Сексуално Привличане

Изкуството да откраднеш сърцето ѝ завинаги

Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.
Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.

Колко си привлекателен?

Вече можеш да изчислиш своята привлекателност

калкулатор за привлекателност