5 Начина да запалим игривостта и хармонията във връзката

#Връзки

Любослав Любенов | Качено на 24.8.2022
смееща се жена
768
Pexels / Unsplash

Има много начини да изразите любов към партньора си, освен чрез думите „Обичам те." Обикновено огъня във връзките изчезва след известно време и вълнението от това да бъдем с партньора, започва да затихва.

Та, как да върнем тази любов, страст и топло чувство, които сме усещали в началото на връзката?

Проблемът далеч не е във връщането на това усещане, а в това, че изобщо позволяваме да се стигне до липсата му.

Независимо колко е дълга връзката, тя винаги трябва да бъде забавна, свежа и хармонична.

Мнозина казват, че действията говорят по-силно от думите, затова по-долу съм изброил 5 начина да покажем на половинката си, че я обичаме и да запалим "детската" игривост и страст във връзката.

1. Флирт

Да, съблазняването не е само част от дейтинга, то е основен процес в дълготрайната връзка. Когато някой флиртува с нас, ни кара да се чувстваме живи, затова флитувайте с партньора си. Така ще изразите и ще му предадете любов!

Защо не изпратите a секси съобщение или селфи, докато сте на работа? Това напомня на другия човек, че мислите за него. Също така се увеличава интензивността на любовта, и ще видите как партньорът ви ще ви очаква с нетърпение, когато се приберете у дома.

Сещам се за един трик, който научих в Gabriel Moore (секс обучение). То гласи, че трябва да възбудите вашия партньор още на сутринта, и да поддържате огъня през деня чрез някое друго секси съобщение. Накрая когато се приберете, той няма да има търпение да завършите нещата в спалнята.

Сутринта мъжа възбужда партньорката си в леглото с пръсти, но нарочно не я води до оргазъм. След това облизва пръстите си, и казва - "Нямам търпение да те вкуся по-късно" - и след това се облича за работа. В обедната почивка й звъни за да я пита дали трябва да напазарува, и не пропуска да й каже, че е секси, особено с къса прилепнала рокля". След като се прибира, двамата заедно си правят вечеря, сипват си вино, и ето, че тя облича прилепналата си рокля. Ще прекарат наистина гореща нощ!

2. Игривост

Запалете няколко свещи и се насладете на качествено време у дома. Пуснете музика, танцувайте и лудувайте. Някога участвали ли сте в бой с възглавници?

Защо не погъделичкате партньора си или не предложите да се разходите с колата до някое усамотено място с колата. Можете да запалите китайски фенер, ей така за удоволствие! А и не забравяйте, че задните седалки не са само за сядане - полегнете си, гледайте нещо или пък се забавлявайте.

Наскоро създадох сексуална игра за двойки и вярвам, че ще ви хареса. Безплатна е и можете да я разгледате тук.

3. Храна

Казват, че пътят към сърцето на човека минава през стомаха. Покажете любовта си чрез изненадваща вечеря за двама. Можете да си направите коктейл "Мимоса" - 1/3 греяно вино + 2/3 прясно изстискан сок от портокал.

Или излезте да хапнете на заведение навън. Ако вечерта е топла, може да грабнете по един дюнер и да отидете с колата на някое приятно място с хубава гледка, да пуснете музика и да си хапнете докато се впускате в приятни разговори. Друг вариант е да сготвите нещо заедно, това винаги е забавно и е нещо, което ви обединява.

4. Любовна бележка

Защо не напишете бележка на партньора? Може преди да тръгнете за работа. Първият път когато получих такава, беше когато партньорката ми трябваше да стане рано, а аз все още спях. Беше написала нещо съвсем кратко и специално "Сладък си когато спиш " и я беше оставила в хола. Много е приятно, гарантирам, че си заслужава.

5. Изчезнете заедно

- Може да има много разсейващи фактори във връзката ви, като работа, ангажименти и деца.
Предлагат се много ваканции за уикенд или само за ден. Защо не отидете на хотел извън града, така че да сте в различна среда от ежедневието. Там ще можете да се отпуснете и да се забавлявате заедно.

На връзките, които се разпадат поради липса на вълнение и хармония, им е липсвало точно това - спонтанност, качествено време, игривост, динамика и хумор.

Използвайки петте неща по-горе, за да покажете на другия колко много обичате и със сигурност ще подхраните любовния си живот. Ще укрепите връзката си и ще запалите забавлението между вас и партньора за години напред!

За автора:
Сексуално привличане, книга

Сексуално Привличане

Изкуството да откраднеш сърцето ѝ завинаги

Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.
Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.

Колко си привлекателен?

Вече можеш да изчислиш своята привлекателност

калкулатор за привлекателност