3 Начини да я накараш да се влюби в теб

#Дейтинг

Любослав Любенов | Качено на 22.6.2022
влюбени мъж и жена
2314
Pexels / Unsplash
Като сексолог, често имам досег с различни истории, случки и разкази на мои клиенти, които желаят да подобрят себе си в любовната сфера. Свикнал съм да наблюдавам едни и същи модели и динамики, които имат силата да събират влюбените във връзка, и съответно - да ги разделят. Мъжете често ми споделят за затруднения, свързани с естествения принцип за съблазняване, или с по-прости думи - да поставят основите на любовта.

Тези затруднения може да идват в резултат от липса на сексуалност, разбиране, доверие, инициатива. Представям ви своите три най-важни фактори за преминаване от срещи към любов.

1. Емоционална близост и доверие

Емоционалната близост е истинското свързване между два индивида и може да бъде на най-различни нива. Важно двамата да могат да споделят един с друг и в същото време да има забавление и хумор.

Според специалисти, на жена са й нужни около 7 прекарани часа с мъж, за да преспи с него. Това време е достатъчно за играждане на нужната близост и доверие, но все пак е строго индивидуално при всяка дама. По-консервативните се нуждаят от повече сигурност, преди да се впуснат в интимни взаимоотношения.

Един от най-успешните начини да накараш жена да се влюби в теб, е като за кратко споделиш свой уязвим момент, благодарение на който си израстнал. Наричам го "тактическа емоционалност", при която рязко се сближаваш с дамата, излъчвайки човечност и запазвайки уважение. Звучи чудесно, но не трябва да се прекалява.

Много мъже прекаляват с емоционалността, защото постоянно се показват слаби и в някои крайни случаи дори се опитват да спечелят емпатия, влизайки в ролята на жертва.

Това, разбира се, си има граници. Редно е да предупредя, че работи за мъже, които имат добра стойност и не прекаляват. Виждал съм много мъже, които прекаляват с емоционалността и се показват твърде слаби. Така карат жената отсреща да влезе по-скоро в ролята на майка или терапевт, за да помогне и успокои мъжа. В някои случаи мъжете дори се опитват да спечелят емпатия, влизайки в ролята на жертва. Щом аз не понасям такива мъже, представи си на какво мнение ще са жените.

2. Вкарай сексуалност в общуването.

Без сексуалност те очаква френдзоната. Да, всеки път, когато си попадал във френдзоната с момиче, вероятно се дължи на липсата на сексуалност. Мъжете странят от сексуалните теми, защото се страхуват, че рискуват да уплашат момичето. Проблемът е, че няколко срещи по-късно, отварянето на сексуални теми вече ще изглежда нереално, защото момичето вече е изградило определено мнение за момчето, и ще й се стори твърде странно и неочаквано.

Как да добавим сексуалност към разговора?

Много е лесно. Просто не избягвай сексуалните теми.

Пример: Виждате възрастна двойка да се разхожда по улицата.

- Виж колко невинни изглеждат, но мога да се обзаложа, че трошат леглата по хотелите!

Сексуалната тематика не включва само комплименти, закачки и флирт. Има безкрайно много начини за внедряването й в обикновените разговори.

Хубаво е сексуалността да се инициира от самото начало, защото ако я инициираш чак на 3-та среща, жената вече ще е формулирала приятелско мнение за теб, и сексуалността ще й се стори твърде странна и неловка. Добре дошъл във френдзоната!

Друго, което трябва да се има предвид, е че докато ние мъжете често преувеличаваме женския интерес към нас, жените пък подценяват нашия интерес към тях. Това означава, че жените автоматично предполагат, че не ги харесваме, докато не покажем интереса си малко по-видимо. Да, добрият стар комплимент ще свърши работа, но и там си има граници, така че е препоръчително да не прекаляваш. Не забравяй, че конкретните комплименти са по-добри от общите.
"Имаш брутална коса! Как я поддържаш така?" - би бил по-ефективен от -"много си красива".

Все пак имайте предвид, че зависи и от ценностната система на жените.

3. Мъжът винаги води

Накарай я да се вълнува и да се впусне в приключение с теб. Когато излизате на среща е важно да имаш ясен план къде и как ще прекарате срещата. В много от случаите мъжете се опитват да впечатлят жената, като я заведат на място, което се надяват да й хареса. За мен това е лоша идея.

Винаги съм препоръчвал мъжете да водят жените САМО на места, с които резонират и се чувстват добре. Все пак идеята е дамата да хареса самият теб, а нещо, което се "опитваш" да бъдеш.

Също така е препоръчително да не прекарвате срещата на едно и също място, защото това ще намали вълнението.

Ако искаме да се улесним максимално, можем да да направим списък с 6-7 любими места и дейности в града. И на всяка среща с дамата, ще посетим по 2-3 от тези места. Така на практика ако имаме 6-7 любими места, то нашият план за първите три срещи ще е почти готов.

Пример за любими места:

• две красиви места за разходка.
• две дейности (билярд/боулинг/федербал/танци ... ).
• две любими барчета/заведения.
• едно място за разходка в близост до града (ако имаш кола).
• един резервен вариант ако вали дъжд.

Готов си. Сега покани някоя дама на среща :)

За автора:
Сексуално привличане, книга

Сексуално Привличане

Изкуството да откраднеш сърцето ѝ завинаги

Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.
Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.

калкулатор за привлекателност

Колко си привлекателен?

Вече можеш да изчислиш своята привлекателност

Сексуално привличане, книга

Сексуално Привличане

Изкуството да откраднеш сърцето ѝ завинаги

Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.
Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.

Колко си привлекателен?

Вече можеш да изчислиш своята привлекателност

калкулатор за привлекателност