Тя иска да се чувства "малка" с теб

#Дейтинг

Любослав Любенов | Качено на 18.6.2022
мъж, държащ жена на плажа
631
Pexels / Unsplash
Когато става въпрос за привличане на партньорка, един от най-ключовите елементи е превъзходството. Женското сърце винаги търси да се отдаде изцяло на силен и способен мъж, който я кара да се чувства "мъничка" и защитена. Така погледнато жена няма как да се чувства женствена с мъж, който не я превъзхожда по някои от основните показатели в живота. Това налага да разгледаме какво всъщност означава да превъзхождаме жените и как можем да го постигнем.

1. Физическо превъзходство

Факт е, че близо 90% от жените избират по-едри и високи мъже от тях. Това е очаквано, тъй като на подсъзнателно ниво искат да се чувстват защитени, а това се няма как да се случи с по-слаб и нисък партньор. Това ни подсказва, че жените предпочитат по-високи мъже. Но има и няколко уловки.

Височината на мъжа всъщност не е фактор за привлекателността на мъжа. Тя подсказва дали изобщо ще получим шанс, но реално не ни прави по-желани или отблъскващи. Това означава, че когато нисък мъж (165 см.) излиза с по-ниска жена (160 см.) то той ще има същото физическо превъзходство, като 180 см. мъж със 175 см. жена.

На практика се получава, че ако мъжът, независимо колко е висок и едър, се занимава само с по-ниски и слаби жени от себе си, то той няма да има абсолютно никакъв проблем в дейтинга. Да, високите жени вероятно ще останат извън неговия обхват, но това не е от значение, тъй като хубавите ниски дами са навсякъде.

Физическото превъзходство далеч не включва само височината. Едно силно и добре тренирано мъжко тяло, е най-лесният начин да се насладиш на предимствата на физическото доминиране.

2. Възрастта е важна

Ако се огледаш, ще забележиш, че неслучайно дамите избират по-големи (възрастни) мъже от тях. Нормално е, тъй като възрастта е основно средство за превъзходство.

Когато мъжа е с няколко години по-голям от жената, той статистически има по-голям опит в живота. Това кара жената да се чувства защитена, поставяйки сърцето си в ръцете на по-опитен и способен мъж.

Ако изпитваш затруднение в дейтинга, може да опиташ с по-млади жени. С тях ще ти е по-лесно, тъй като ще ги превъзхождаш автоматично поради разликата във връзрастта.

3. Интелигентност, визия, доходи.

Превъзходството има много различни аспекти. Колкото повече от тях покриваш, толкова по-голям е шанса да доминираш.

Да кажем, че излизаш с по-висока жена. Това в началото може да й попречи да гледа на теб като на потенциален партньор. Но тук се намесват и останалите фактори. Ако си няколко години по-голям, имаш по-стабилни доходи, в по-добра форма си от нея, по-способен, уверен, интелигентен и имаш хубав апартамент и кола. То с такова превъзходство без проблем ще компенсираш разликата във височината и ще получиш шанс да я свалиш.

Представи си колко страхотни хобита можеш да имаш, които да обогатяват живота ти. Танци, скейтборд, тренировки, благотворителност и много други.

4. Престижност

Да бъдеш известен с нещо, е един от най-успешните фактори в превъзходството. Това ти придава доказана стойност в обществото, която съвсем естествено привлича жените. Престижността идва от това - да правиш нещата, които обичаш и да натрупаш известност от тях.

Така например ако желаеш да чатиш с момиче и напишеш - "Здравей, приятно ми е" - ще има голяма разлика дали профилът ти има 500 или 5000 последователи. Жената в единия случай ще отговори с голям интерес, а в другия може изобщо да не си направи труда. Да, светът е несправедлив. Но такава е природата.

За автора:
Сексуално привличане, книга

Сексуално Привличане

Изкуството да откраднеш сърцето ѝ завинаги

Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.
Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.

калкулатор за привлекателност

Колко си привлекателен?

Вече можеш да изчислиш своята привлекателност

Сексуално привличане, книга

Сексуално Привличане

Изкуството да откраднеш сърцето ѝ завинаги

Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.
Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.

Колко си привлекателен?

Вече можеш да изчислиш своята привлекателност

калкулатор за привлекателност