15 Начини да Забавим еякулацията обяснени от Сексолог

#Връзки

Любослав Любенов | Качено на 24.1.2024
Мъж и жена се целуват в леглото, статия за забавяне на еякулация и удължаване на времетраенето за секса
Pexels / Unsplash

Стремежът към забавянето на еякулацията за да удължим креватните удоволствия, далеч не е нещо ново в мъжките среди. Мъжете винаги са се стремяли да задоволят сексуалните нужди на жените. И тук се сблъскват с един често срещан проблем - твърде ранната или т.нар. преждевременна еякулация.

Според проучвания, обикновения секс продължава между 3 и 7 минути. Тук възниква въпросът - дали това е достатъчно или е препоръчително мъжете да се научат да забавят еякулацията си. Всъщност да. На жените са им нужда около 20 минути за да минат през всички стадии на удоволствията. В статията ще разберете повече и за тяхната гледна точка, така че Ви пожелавам приятно четене!

Предоставям 15 начина, чрез които да издържите по-дълго в леглото. Някои от съветите ми са приложими веднага, а други изискват повече подготовка и размисъл.


1. Секс рано сутринта.

Колкото по-рано през деня правим секс, толкова по-трудно стигаме до еякулация. Това означава, че ще имаме повече контрол над възбудата си и няма да се превъзбудим твърде бързо, както по принцип се случва вечерта. Имайте предвид обаче, че това важи и за жените. Те също могат да достигнат по-трудно до оргазъм през ранните часове на денонощието. Въпреки това, сутрешният секс е нещо, коего горещо препоръчвам.


2. Мастурбирай няколко часа преди секса.

Когато мъжът е еякулирал няколко часа преди самия секс, той няма да се превъзбуди толкова бързо, колкото по принцип. Това ще го улесни, ако желае да удължи половия акт.


3. Довършете жената с пръсти и език.

Ако еякулирате рано, не се притеснявайте. Никой не задължава сексът да приключи с вашата еякулация. Винаги можете да продължите стимулацията на партньорката си с пръсти и език. Знаете ли, че езикът често е доста по-ефективен от пениса, за доставяне на оргазъм на жената? Просто се научете да правите добър кунилингус - което означава орална стимулация на женския клитор.


4. Втори рунд.

Ако еякулирате твърде рано, трябва да знаете, че на пениса са му нужни между 10-15 минути за да се презареди, след което можете да правите секс отново. Нарича се „рефрактерен“ период.

По принцип преждевременната еякулация е проблем само ако вие я приемате за такъв. Ако еякулирате рано и просто се усмихнете, и кажете на жената, че след малко ще направите втори рунд, тя ще си прекара значително по-добре, отколкото ако се притесните и се самобичувате за това, че сте еякулирани рано.

През този период на презареждане между рундовете, можете да продължите да стимулирате жената, за да запази възбудата си за следващия рунд. Възползвайте се!


5. Тренировка за премахване на рефрактерния период.

Тренировката се прави по време на мастурбация. Тя се прави като се доближим максимално до точката на еякуация, но вместо да еякулираме, оставяме пениса си да се „отвъзбуди“. След това повтаряме същото общо 4-5 пъти. Резултатът е, че придобиваме умението да правим секс след като сме еякулирали, без да имаме нужда от рефрактерен период. Така например ако правим секс и еякулираме, просто слагаме нов презерватив и продължаваме да правим секс. Готино нали?

Имайте предвид, че рядко препоръчвам тази трениворка, просто защото има по-ефективни и неангажиращи начини за постигане на резултат.


6. Прави секс прав или в неудобна поза.

Доказано е, че мъжете еякулират по-трудно когато стоят прави, в сравнение със седнала или легнала поза. Всяка поза, която държи мъжа на крака ще го улесни да забави еякулацията. Това не важи за „кучешката“ поза, тъй като тя компенсира с това, че е една от най-възбуждащите. Тук може да се експериментира със всякакви пози, особено с такива, които не са удобни на мъжа.

Имайте предвид, че е важно позната да е неудобна само за мъжа, но не и за жената, защото в противен случай, жената също ще се възбуди по-бавно.


7. Възбудата на жената се гради в любовната игра.

По принцип на обикновената жена са й нужни около 20 минути любовен акт, за да стигне до оргазъм. Самият любовен акт включва любовната игра + секса. Много често мъжете пренебрегват любовната игра и се чудят защо не могат да задоволят партньорките си. Работата е там, че любовната игра е изключително важна за нежния пол, но мъжете отказват го приемат.

Да кажем, че мъж издържа средно по 7 минути преди да еякулира. Ако преди коитоса (секса) той направи една 13-минутна любовна игра с жената, то за нея целият акт ще трае 20 минути, което ще й достави нужната възбуда за да получи оргазъм. Погледнато по този начин, пренебрегването на любовната игра е най-големият саботаж, който мъжете си причиняват съвсем съзнателно.

Любовна игра: целувки, ласки, „натискане“, докосване, възбуждане, комплименти, масажи.


8. Извадете пениса когато се превъзбудите (Старт-стоп техника).

Това е една от най-лесните и ефективни техники за забавяне на еякулацията. Прави се по следния начин: когато усетим, че се доближаваме до еякулацията, просто изваждаме пениса и го оставяме да си почине, докато спадне възбудата. Така след 1-2 минути можем да продължим да правим секс и когато отново се възбудим, отново изваждаме пениса и го оставяме да си почине. Така с лекота можем значително да удължим времетраенето на секса.

Сега повечето от вас ще се запитат дали жената няма също да загуби възбудата си докато си почивате. Всъщност не. Това, че пенисът ви си почива, не означава, че просто ще се взирате в тавана. Докато си почивате, използвайте пръсти и език за да продължите стимулацията на жената. Така тя няма да изгуби възбудата си по време на почивката.


9. По-дебел презерватив.

Дебелият презерватив е лесен начин за да забавите еякулацията си. Това се случва, защото дебелите стени на пениса ще притъпят част от усещането при търкането на главичката на пениса в стените на влагалището. Ако се загледате, повечето марки кондоми постоянно рекламират тънките презервативи, защото запазват почти оригиналното усещане, но тогава е нормално да еякулирате бързо.

Затова ако опитате с презерватив с дебели стени, ще получите желания ефект. Някои мъже се оплакват, че така донякъде се губи удоволствието от секса, но това не променя факта, че е ефективен начин да удължите времетраенето на секса. По принцип такива презервативи се промотират като „есктра сигурни“ (extra safe).

Друго, което можете да опитате, е да вземете по-тънък перзерватив, така че да не ви е удобен. Това отново ще ви улесни в борбата с бързата еякулация, но трябва сами да прецените дали и до каква степен сте склонни да изпитвате дискомфорт по време на секс.


10. Техника за привикване с възбудата.

По принцип мъжете се възбуждаме основно чрез търкането на главичката на пениса във влагалището. Има начин да привикнем с възбудата ако не бързаме да плавим изтласкващи движения още от самото начало. Вместо това, можем първите 1-2 минути да задъжрим пениса в жената, без да го движим. Така свикваме с усещането и след това се възбуждаме по-бавно. Техниката често се препоръчва от сексолози.


11. Стискане на главичката на пениса.

Често при смяна на секс позите, изваждаме пениса от влагалището на жената. В този момент можем да се възползваме от опцията - да натиснем с два пръста главичката на пениса, за да изведем част от кръвта от него. Това за кратък момент ще засили устойчивостта ни към възбудата. Може да го правите всеки път когато сменяте позата.


12. Пенис рингове.

Има най-различни сексуални играчки, които могат да ви бъдат полезни. Смятам част от тях за неефективни, но си заслужава да обърнем внимание на пенис ринговете. Те имат най-различни размери. Слагат се в началото на стаблото на пениса, за да регулират (намалят) притока на кръв към него. Това има потенциал да забави еякулацията ви, но е нещо, с което трябва да експериментирате.


13. С времето, възбудата ще намалее.

Колкото повече свиквате с партньора си, толкова по-лесно ще ви бъде да правите дълготраен секс. Затова се очаква с времето сексът да става все по-добър .


14. Преждевременната еякулация е наказание а жената.

Преждевременната еякулация може да бъде подсъзнателно наказание за жената. По принцип качеството на секса е директен резултат от състоянието на връзката. Съвсем очаквано е ако жената нарани мъжа, това моментално да му се отрази в секса. Така ако мъжът е бил наранен, подсъзнателно може да еякулира бързо, за да накаже жената. Този процес не е съзнаван и ако не се преодолее, е хубаво да се консултирате със сексолог.


15. Удоволствието на жената всъщност зависи от удоволствието на мъжа.

Това не е техника а по-скоро съвет и нагласа към секса. Често мъжете престъпваме прага на леглото за да задоволим жените, но пропускаме факта, че жените се наслаждават повече, когато се наслаждаваме на тялото им.

Мъж, който управлява секса така, че да се наслади максимално на женското тяло, е по-вероятно да достави оргазъм на жена от някой, който прави секс конкретно за да задоволи жената.

Както обичам да казвам - „сексът е за двама“ и „желанията в леглото са за да се изпълняват“. Жените обожават да изпълняват мъжките желания. В процеса на изпълнението им, те се възбуждат още повече. Затова съветът ми към мъжете е - правете това, което искате. Обсъждайте с партньора това, което желаете, влизайте в роли, пошляпвайте, сменяйте пози. Вие сте лидерът в секса. Забавлявайте се!


Още две техники

Имам още 2 техники, за които споделям в YouTube. Ако имате интерес, изгледайте видеото.


За автора:
Сексуално привличане, книга

Сексуално Привличане

Изкуството да откраднеш сърцето ѝ завинаги

Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.
Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.

калкулатор за привлекателност

Колко си привлекателен?

Вече можеш да изчислиш своята привлекателност

Сексуално привличане, книга

Сексуално Привличане

Изкуството да откраднеш сърцето ѝ завинаги

Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.
Идеалната книга за мъжете, желаещи да разберат жените.

Колко си привлекателен?

Вече можеш да изчислиш своята привлекателност

калкулатор за привлекателност