Пакет

Любовен рестарт

  Вярвате или не, над 90% от връзките могат да бъдат възстановени, стига да се действа навреме. Този пакет обединява всичко от изкуството за възстановяване на връзка, за да ви помогне да привлечете отново бившия си партньор и да влезете в нова, по-зряла връзка с него.

Раздялата е част от живота и също като всеки проблем, си има своето решение. Ако целта ви е да си върнете партньора/партньорката и да го/я накарате отново да се влюби във вас, сте на правилното място!

Раздялата е част от живота и също като всеки проблем, си има своето решение. Ако целта ви е да си върнете партньора/партньорката и да го/я накарате отново да се влюби във вас, сте на правилното място!

За кого е подходящ пакетът?

Подходящо е за всеки, които желае да си върне интимен партньор, малко след като този партньор е напуснал връзката. Ефективно е за поправяне и възстановяване както на кратки, така и на дълготрайни връзки, независимо от възрастта. Особено ако раздялата е съвсем прясна или все още дори не е финализирана.

Какво включва?

Пакетът включва обучението ми "Как да си я върна" и платената ми статия "От раздяла до леглото с Безконтактност". Двете са олицетворение на пика на опита ми като специалист в сферата и ще ви помогнат да встъпите в нова връзка с бившия партньор.

Обучението е насочено повече към мъжка аудитория. Въпреки това голяма част от него е напълно приложима и за жените.

Ако не действам сега?

Времето е от ключово значение за възстановяване на връзката. Ако отложите, утре шансът Ви за успех ще бъде по-малък.

Не го казвам за да Ви стресна. Знам, че хората понякога се стремим да поправим проблемите си сами, но за жалост така само губим ценно време. Ще се радвам да ви помогна, стига да ми се доверите.

Раздялата е тест за връзката

Причината за раздялата не е защото партньорът ви не ви обича, а защото не е привлечен към вас. Рестартирането на връзката изисква възстановяване на липсващото привличане, което изучавам от 4 години. Нямам търпение да ви разкажа как клиентите ми възстановяват връзките си. Важно е да запазите спокойствие, защото всяка грешка на този етап може да бъде фатална и да тласне партньора ви към друг човек.

Как да закупя пакета?

1. Влез в профила си
Вече имаш профил?
2. Плати с карта

Продуктите Ви завинаги ще бъдат налични във Вашия профил. Ако предпочитате да платите през Еконт, Изи пей или банков превод - свържете се с нас във фейсбук страницата ни тук.
3. Пакетът