Обучение

Как да си я върна?

  Вярвате или не, над 90% от връзките могат да бъдат възстановени, стига да се действа навреме. Това обучение ви помага да положите доказани основи за рестартиране на вашата връзка и да си върнете партньорката, карайки я да вярва, че идеята е нейна.

Раздялата е част от живота и също като всеки проблем, си има своето решение. Ако целта ви е да си върнете партньорката и да я накарате отново да се влюби във вас, сте на правилното място!

Раздялата е част от живота и също като всеки проблем, си има своето решение. Ако целта ви е да си върнете партньорката и да я накарате отново да се влюби във вас, сте на правилното място!

За кого е подходящо обучението?

Подходящо е за всеки мъж, които желае да си върне бивша партньорка, която наскоро го е зарязала. Ефективно е за поправяне и възстановяване както на кратки, така и на дълготрайни връзки, независимо от възрастта. Особено ако раздялата е съвсем прясна или все още дори не е финализирана.

Какво включва?

Обучението се състои от електронна книга с вграден аудио вариант, медитация, ясен план за действие, инструкции за възстановяване на връзката и личностно развитие за по-пълноценен и хармоничен живот.

Книгата е основната част от обучението и съдържа ВСИЧКО необходимо за да ви помогне отново да вкарате бившата си партньорка в леглото - което е елемента, който рестартира връзката. Обхождането на материала отнема около 3 часа.

Ако не действам сега?

Времето е от ключово значение за възстановяване на връзката. Ако отложите, утре шансът ви за успех ще бъде по-малък. Не го казвам за да ви стресна. Казвам го защото знам, че мъжете предпочитаме да се измъчим, преди да потърсим чужда помощ, но за жалост така само губим ценно време. Ще се радвам да ви помогна, стига да ми се доверите.

Раздялата е тест за връзката

Причината за раздялата не е защото партньорката ви не ви обича, а защото не е привлечена към вас, и ако не поправите този проблем навреме, ще я загубите. Рестартирането на връзката е сложен процес, който изисква работа, а аз го изучавам от 4 години. В обучението ще видите как клиентите ми успяват да си върнат партньорките. Важно е да запазите спокойствие, защото всяка грешка на този етап може да бъде фатална и да я тласне към друг мъж.

Как да закупя обучението?

1. Влез в профила си
Вече имаш профил?
2. Плати с карта

Обучението завинаги ще бъде налично във вашия профил. Ако предпочитате да платите през Еконт, Изи пей или банков превод - свържете се с нас във фейсбук страницата ни тук.
3. Обучението